قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول
قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

گوشت بلدرچین ارزش دارویی دارد:

گوشت بلدرچین ارزش دارویی دارد:                                                                                                                  (دکتر حمید رضا خدایی دکترای تخصصی علوم دامی)                                                                                       گوشت بلدرچین در مقایسه با گوشت مرغ از نظر چربی کمتر و پروتئین اندکی بیشتر وضعیت بهتری داشته و برخلاف گوشت شترمرغ که جزء گوشت‌های قرمز محسوب می‌شود، جزء گوشت‌های سفید بوده و این فایده را از نظر بازاریابی دارد چرا که مردم به دلیل حفظ سلامتی خود معمولا از گوشت‌های سفید استفاده می‌کنند.

در هر 100 گرم گوشت بلدرچین 03/3 گرم چربی وجود دارد و به دلیل پایین بودن چربی آن ما به افرادی که امراض قلبی و یا چربی بالایی دارند مصرف آن را توصیه می‌کنیم و حتی مصرف آن برای این دسته از افراد از گوشت مرغ هم برتر است، همچنین میزان چربی تخم بلدرچین 3/1 تخم مرغ معمولی است و از این نظر اهمیت بسیاری دارد.

وی گفت:«گفته شده که گوشت بلدرچین برای درمان برخی از بیماری ها نظیر آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و بی خوابی مفید است و این به دلیل کیفیت اسیدهای آمینه موجود در این نوع گوشت است و می‌توان گفت که گوشت بلدرچین اسید آمینه های ضروری را نسبت به دیگر گوشت ها داشته و به همین دلیل می تواند پارامتری در کمک به بهبود برخی بیماری ها باشد و این موضوع آنقدر پیشرفت کرده که از گوشت بلدرچین در تهیه برخی داروها استفاده می شود.»

دکتر حمیدرضا خدایی خاطرنشان کرد:«دلیل اصلی برتری گوشت بلدرچین در کیفیت اسیدهای آمینه آن است و باعث می شود قاعدتا نسبت به گوشت مرغ برتری پیدا کند.»

تخم مرغ:

تخم مرغ:


مقدار ویتامینی که در زرده تخم مرغ و سفیده وجود دارد مختلف است.ویتامین های محلول در چربی مانند Aو D و K و E در زرده وجود دارد.مقدار ویتامین A زرده بستگی به میزان موجود در جیره غذایی دارد.


وقتی مرغ با جیره غذایی معمولی تغذیه می شود،مقدار ویتامین A موجود درزرده بین ۲۰۰-۱۰۰۰ واحد بین المللی است.مقدار معمولی ویتامین D در زرده تخم مرغ در حدود ۱۰۰ واح بین المللی و میزان ویتامین E معمولا ۱۰۰-۵۰ میلی گرم در هر ۱۰۰گرم زرده می باشد.


طبق گزارشات موجود چنانچه جیره غذایی حاوی ۰٫۵۲ میلی گرم از ویتامین K باشد بعد از ده روز میزان ویتامین K موجود در زرده ۲۵mg بوده است.مقداری ویتامین دسته B نیز در زرده وجود دارد.مقدار ویتامین B12 که در زرده یافت می شود طبق بعضی( mg/g 18) گزارش می باشد.

تغذیه جوجه بعد از هچ :

تغذیه جوجه بعد از هچ :

نوک زدن تخم مرغ و خروج جوجه‌ها از آن در هچری از نظر زمانی بسیار متفاوت میباشد ولی تخلیه جوجه زمانی صورت می‌گیرد که اکثر تخم مرغ‌ها باز شده و هچ به حداکثر رسیده باشد.
با توجه به اختلاف زمان هچ در جوجه‌ها و سایر اعمالی که در جوجه کشی صورت می‌گیرد و با اضافه کردن مدت زمان حمل جوجه به مرغداری ،گاهی جوجه‌ها تا بیشتر از 2 روز بعد از تولد بدون آب و دان می‌مانند. در صورتیکه بعد از مدت زمان اشاره شده که جوجه‌ها به آب و دان دسترسی نداشته‌اند اگر در مرغداری نیز بدون آب و یا دان مانده و یا بعلت ضعف مدیریت ، تغذیه جوجه کامل نباشد سبب افزایش تلفات، رشد غیر یکنواخت ، افزایش حساسیت به بیماریها و کاهش وزن گله در آخر دوره پرورش خواهد شد.
دسترسی هرچه سریع‌تر جوجه به آب و دان در سالن پرورش ، منجر به تسریع در رشد دستگاه گوارش شده و این امر به‌نوبه خود افزایش اشتها و مصرف دان بیشتر را سبب میشود.
نشان داده شده است که مدیریت نامناسب تغذیه اولیه باعث عدم رشد عضلات و از جمله عضلات سینه شده و در نهایت وزن گله ممکن است در آخر دوره 8 تا 10 درصد کمتر از حد پیش بینی باشد. 

بررسی اثرات عصاره نیشکر بر روی سیستم ایمنی طیور:

بررسی اثرات عصاره نیشکر بر روی سیستم ایمنی طیور:



اثرات عصاره نیشکر بر روی نیمچه های گوشتی تضعیف ایمنی شده با سیکلو فسفامید مورد بررسی قرار گرفت.این ماده به میزان ۵۰۰ میلی گرم بر کیلو گرم وزن بدن به مدت ۳ روز به داخل چینه دان تلقیح شد.جوجه هایی که این عصاره را دریافت نموده بودند، دارای وزن گیری بالاتر، ایندکس بورس بهتر و آنتی بادی بالاتری بر علیه گلبول قرمز گوسفندی و بروسلا آبورتوس بودند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد پتانسیل عصاره نیشکر به عنوان یک محرک ایمنی سیستم ایمنی طیور می باشد.         

صدای جوجه ها وضعیت استرس آنها را نشان می دهد :

 صدای جوجه ها وضعیت استرس آنها را نشان می دهد :


 تحقیقات مداوم بر روی مرغان تخم گذار نشان داده است که آوای صوتی پرنده می تواند به عنوان یک نشان دهنده قابل اطمینان از اشکال مخصوصی از استرس باشد و این که خصوصیات آواهای مختلف می تواند با انواع خاصی از شرایط استرس دار ارتباط داشته باشد.

بر اساس مطالعات دکتر میشل جی دره که یک پروفسور در گروه آموزش علوم دامی دانشگاه کانکتی کت و عضوجامعه علوم طیور (psa) میباشد جالب است زمانی که بدانیم در شرایط محیطی ویژه شناخت و غالب آمدن بر استرس اولین مرحله به سوی کاهش استرس در محیط تولید است.

دکتر دره می گو ید:

تسکین استرس در یک گله اقتصادی مرغ تخم گذار و مرغ گوشتی حایز اهمیت است نه تنها به خاطر این که باعث افزایش رفاه بیشتر پرنده میشود بلکه به دلیل اینکه استرس به عنوان دشمن شناخته شده کار آیی تولید است.تجزیه و تحلیل آوای صوتی جوجه ها ممکن است به خوبی پاسخی باشد به این که موضوع به آرامی و با سرعت میتواند باز خورد دقیق و صحیحی از سطوح مختلف استرس پرنده به ما بدهد.