قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول
قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

اثرات مفید آنزیم برخوراک طیور :

اثرات مفید آنزیم برخوراک طیور :

 

حذف فاکتورهای ضد تغذیه ای

      

افزایش قابلیت هضم اقلام غذایی موجود 


افزایش قابلیت هضم NSP که بیشتر غیر قابل هضم برای طیور بودند 


تکمیل کمبود آنزیمهای طبیعی بدن پرنده


پیشگیری از بیماری ها در گله های طیور :

پیشگیری از بیماری ها در گله های طیور :


 بهداشت در مرغداریها : 


تغذیه مناسب 

شرایط لانه و تراکم مناسب 

نگهداری گله بر حسب سن 

معدوم کردن تلفات 

تشخیص مرغهای بیمار و ضعیف 

جلوگیری از ورود آلودگی از خارج به مرغداری

نشانه ها و دوره بیماری

پیشگیری

درمان

اصول تهویه موفق مرغداری در زمستان :

 اصول تهویه موفق مرغداری در زمستان :


اصول تهویه موفق مرغداری‌ها در طی زمستان نسبت به تابستان بسیار متفاوت است. تحت شرایط محیطی گرم، حداکثر جریان هوا به طور معمول لازم است تا به صورت مستقیم پرندگان را خنک گرداند. تهویه توسط ترموستات یا کنترل‌کننده‌ها برطبق درجه حرارت مرغداری تنظیم می‌شود. زمانیکه هوا سرد است، از تماس هوای سرد بیرون با پرنده باید جلوگیری شود. به علاوه برای کاهش هزینه‌های گرمایی، فن‌ها به میران حداقل استفاده می‌شوند. 


گرم نگه داشتن پرندگان به میزان کافی با هوای سالم با کیفیت، هدف اولیه تهویه در هوای سرد است. تهویه در زمستان همچنین هدفی برای کاهش رطوبت از مرغداری برای حفظ شرایط بستر مناسب است. در هوای خیلی سرد حداقل تهویه فن‌ها باید توسط یک تایمر برای اطمینان از تهویه کافی برای حفظ کیفیت هوا و حذف رطوبت صورت گیرد. 

ویژگیهای تخم کبک :

ویژگیهای تخم کبک :  

                                                      

تخم کبک به رنگ سفید مایل به زرد با لکه‌های کوچک قهوه‌ای است این لکه‌ها شکل و اندازه متنوع دارند. تخم این پرنده بیضوی و دوکی‌شکل است و نوک تیز آن کاملاً مشخص می‌باشد. وزن تخم از 16 تا 25 گرم است. میانگین طول تخم‌ها 42 میلیمتر و عرض آنها 31 میلیمتر است. ضخامت پوسته تخم کبک حدود 228/0 میلیمتر و ضخامت غشای داخلی حدود 047/0 میلیمتر است. نسبت رطوبت در پوسته، زرده و سفیده به وزن کل تخم به ترتیب 2/15 درصد، 35 در صد و 8/49 در صد می‌باشد.

گندم :

 گندم :


گندم در اکثر کشورها به عنوان منبع اصلی انرژی در جیره های طیور مورد استفاده قرار می گیرد. 

گندم ها را به طور سنتی به ارقام زمستانه و بهاره تفکیک می کنند.


استفاده از گندم برای تغذیه جوجه های گوشتی باعث استحکام بیشتر پلت می شود. همان پروتئین های گندم سخت که بهتر شدن ویژگی های پخت را باعث می شوند، به هنگام پلت کردن سبب اتصال اجزاء خوراک می شوند.