قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول
قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

قفس بلدرچین،کبک،مرغ و قرقاول

انواع مختلف پودر ماهی از قبیل پودر ماهیهای :

انواع مختلف پودر ماهی از قبیل پودر ماهیهای : 


ساردین                  

شاه ماهی           

تون  

                      

آنچوی و امثال آن با ترکیبات در بازار جهانی وجود دارد. مقدار پروتئین و اسید آمینه های پودر ماهی بسته به نوع ماهی تهیه شده از آن مختلف است ولی به طور کلی مقدار پروتئین پودر ماهی مرغوب نباید کمتر از ۵۵ درصد باشد.


پودر ماهی دارای  ۳-۸ درصد چربی می باشد. املاح اصلی مانند منگنز، آهن ، ید نیز به مقدار کافی در پودر ماهی وجود دارد. به اضافه ازنظر ویتامین ها بخصوص ویتامین  دسته   B  بخصوص کولین B1 و  .B2  و اسید پانتو تنیک،نیاسین نیز قابل توجه می باشد. از این رو اهمیت پودر ماهی در تغذیه انواع طیور بسیار زیاد می باشد و تقریبا در تمام جیره های غذایی طیور و مواد کنسانتره مخصوص طیور، پودر ماهی و یا ترکیبات آن وجود دارد.


در موقع استفاده از پودر ماهی در کنسانتره و جیره غذایی طیور پرورشی باید توجه نمود که ناخالص در ان وجود نداشته و نیز فاسد نشده باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.